Bloggdesign?

Nu blev allt så jobbigt igen. Eftersom vi inte har någon trummis/basist så kan vi ju inte ta några band bilder och sen göra en snygg blogg design. Kärve skulle fota oss och även hjälpa oss med designen, hon är riktigt duktig. Föresten är ni intresserade av att bli fotade eller blogg design?! Då tycker jag ni ska gå in på http://karvegard.blogg.se eller http://millao.webblogg.se . De är två duktiga tjejer som både gör design och tar kort för billigt pris. Båda har gjort nathalies blogg design. Men den hon har nu är den millao gjort.  Ajja vet inte hur jag kom in och prata om de men nu tillbaka till de jag ville säga.. Tänkte säga att ni för nöjja er med den fula designen vi har gjort nu! För vi kan tyvärr inte göra så mkt bättre (pinsamt) haha.. menmen whatever..

Imorgon får vi svar om malin ville vara basist. Vi håller tummarna på att hon vill de. Annars är de bara för oss att leta vidare. Jag menar, vi har ju inte ens någon trummis ännu! Tveka inte att höra av er. Vi behöver två styckna som är seriösa och har TID att repa minst 2 ggr i veckan iallafall. Inte några som säger att dom kan sen skita i de! Vi har några färdiga låtar som ni redan vet och vi ändrar självklart band namnet om dom nya skulle vilja de! Vi söker inga som är GRYMMA och helt otroliga. Utan de spelar ingenroll om man inte är super duktig, man lär sig mera ju längre man tränar..


Söker basist och trummis!

Helloo..Nu är de bara jag och matilda kvar i bandet och vi söker en basist och trummis. De är bara att höra av er, för vi är intresserade av alla som hör av sig..Vi kanske redan har hittat en basist, men de de gör inget om alla ni med intresse skriver till oss.. Sen vill vi också påminna om att snart kommer de ligga två klipp här på bloggen med dom nyskrivna låtarna.. spännande va?..

Söker basist och trummis!

Helloo..Nu är de bara jag och matilda kvar i bandet och vi söker en basist och trummis. De är bara att höra av er, för vi är intresserade av alla som hör av sig..Vi kanske redan har hittat en basist, men de de gör inget om alla ni med intresse skriver till oss.. Sen vill vi också påminna om att snart kommer de ligga två klipp här på bloggen med dom nyskrivna låtarna.. spännande va?..

replokalen!

Idag drar jag och matilda till replokalen och spelar lite! Vi har nog fått in trummor & basen där nu! skönt.. Hoppas bara att basse&jim kan repa någongång, menmen...Jag och matilda håller iallafall oss vid liv sen får dom komma lite hur som helst då:P... Idag kommer vi ta mkt kort som vi sen ska dela med oss här på bloggen! Men ni får ha överseende över att den är ju definitivt inte gudomligt fin! haha.. Vi ska klä om soffan i svart osv. Menmen ska inte säga så mkt mera utan ni får helt enkelt se själva sen! :)

BTW: gillade ni låtarna akustiskt?

Här har ni två låtar(akustiska)

tjoho!
Nu har vi spelat in två av våra låtar som vi lovat. Men de är bara en liten bit av varje låt. Vi bestämde att vi lägger ut hela låtarna när vi lagt till bas och trummor! Skriv gärna vad ni tycker om låtarna;)

natilda-People talking
Nathalie-gitarr och stämman i låten(den som börjar sjunga)


natilda-rock it like us
Matilda-gitarr och sjunger ensam första delen av slutet!


ÄNTLIGEN HELG!

Nu är de äntligen helg!
Ikväll ska vi dra till bransta och kolla alla band som ska spela. De kommer bli riktigt roligt och har verkligen väntat på denna kväll! haha.. Vad ska ni alla andra göra? Har ni inte något för er denna fredags kväll så tycker jag ni ska åka till Arboga och sedan dra till bransta! Lite information om bransta: De är drogfritt alltså måste ni vara helt nyktra när ni går in och ni får heller inte ta in droger eller alkohol (!!) De börjar typ 18.00 eller 18.30 eller så kan de vara 19.00. För att vara säker så tycker jag ni ska dra dit vid typ 18.15.:) Jag och matilda kilar nog dit runt 18.30 kan ja tro..endast 20:- inträde! (billigt och bra)

Nathalie skiver

Okej, nu har matilda lämnat mig igen och är i västerås!! oooh! haha nerå skojja. De är roligt för henne att hon är där ibland tycker jag =) Själv så sitter jag och klinkar på min gitarr. Försöker nämligen spela låten duffy-warwick avenue. Men de går inte som jag vill! Jag ska spela den med hjälp av TABS vilket som går ÄNNU sämre! Suck...

Duffy Warwick Avenue

G 3-2-0-0-0-3
Bm x-2-4-4-3-2
C x-3-2-0-1-0
Eb 3-3-5-5-4-3
Bm7 x-2-4-2-3-2
Csus2 x-3-2-0-3-0
F 1-3-3-2-1-1
Em 0-2-2-0-0-0
Bb x-1-3-3-3-1
Am x-0-2-2-1-0
Am/G 3-0-2-2-1-0
D/F# 2-0-0-2-3-2


J-A-G      B-L-I-R      G-A-L-E-N!!

Hello!

Dåliga vi varit på bloggen ihelgen, ellerhur? haha! aaja, vi har haft fullt upp så de blir våran ursäkt! Nu ska vi snart iväg till ABF och skriva på lite papper och sånt ang lokalen. Sen ska vi nog sitta där och prata om lite hemligheter och spela lite kan ja tro;) Vi ska försöka att spela in en liten bit av varje låt vi har och sen dela med oss till er läsare. Kan bli denna vecka, håll utkik! :)

Helgen nu!

Basse och Jim kom aldrig till lokalen igår. Jim va trött och höll på somna, dom dissa! haha njeeew skojja! Men De va bara matilda och Nathalie som chillade där. Vi kom på en väldigt lite text till början av 4 låten? ooh. haha.. Vi måste ju först göra klart 3 låten, för den är inte klar ännu! Men efter helgen så kommer allt nog blir så great. VI får ju alla möbler och massa innan! YES! Sen ska vi även komma med ett litet inlägg där ni kommer få höra hur vi låter! spännande va??;)


Vi flyttar över möbler i helgen!

Ändrade planer.. Vi flyttar över massa möbler till lokalen i helgen istället och nu är de bestämt också. Så jävla skööönt att få de gjort. Kan lova er att de är inte roligt att sitta på golvet och repa!! men nu så börjar allt fixa sig (i sin egna lilla takt)....


Hello

Vi ville bara påminna er läsare om att ni borde läsa bloggen lite oftare faktist! Så snart när vi klara med våran 3 låt, vilket vi lär bli snart. Då tänkte vi spela in ett litet ljudklipp så kan få börja lyssna hur våran musik är!

De är ganska många som ställer denna fråga:
ooh, vad roligt att ni startat band. Vilken musikstil kör ni?
M&N: öööh! haha, jadu. Vet inte riktigt. Men de får ni lyssna er fram!

Hur ska ni kunna lyssna er fram om ni inte fått höra hur de låter ännu? Men vänta bara snart kommer de stå på eran spotify (natilda- people talking) eller (natilda- Rock it like we do ) hahah! ;)

nu har we repat

tjabbah vafan. aa nu är vi hemma. nathalie o kungsör o jag matildisch i pissboga.
vi har haft det soft på vårat lakan i repan! skittjill. vi har skrivit ännu mera musik nu:D
dock glömde vi hur vi gjorde när vi drog därifrån haha. men vi kommer nog på't :)

Hello

Idag spelade vi upp våra låtar för en av våra musiklärare i skolan! Han tyckte att dom lät jätte bra, vilket Nathalie och matilda tyckte riktigt skönt! Nu fick man en extra puff i kroppen att bara fortsätta skriva och göra de vi är bäst på! ;) De blir replokalen idag med;)



Fixa mera idag:)

Tänkte visa de lilla vi hann fixa i går i lokalen! Den är ju absolut inte klar. Idag ska vi förhopnningsvis få en soffa och hylla! Så jäkla skönt. Känns lite jobbigt att spela gitarr och sånt på golvet hela tiden! haha. Men tillsvidare har vi en liten myshörna vi gjorde igår. Den fungerar alldeles utmärkt att spela på! ;) haha





Hmm vad ska man ha i lokalen??

hmm?



REPLOKAL FIXAD!

ooh we are happy. Vi ringde till abf idag och frågade om de fanns någon replokal och visst gjorde de det:D As lyckliga blev vi. Så Nathalie och Matilda ska nu på möte och skriva lite kontrakt och sånt som är ett måste om vi ska hyra en lokal! Ni kommer få se bilder och massa säkert senare idag. Nej nu måste vi packa ner lite saker som vi ska ha med oss dit. För vi måste ju INREDA lokalen;)


En musiksal i skolan;)



Vi har även köpt nya stålsträngar till gitarren! GOOODISCH!

Början på låt tre!!

Nu håller vi på och börjar med låt TRE!! redan lixom, herregud hur grymma är vi! Fast vi har bara kommit fram till ett intro. haha inte mkt mera än så! Men bättre lite än ingenting;D


Här är vi. Vi natilda!

Här har ni natilda!!

People talking klar[x] Rock it like ut klar[x]
UNDRA HUR NÄSTA LÅT BLIR??;)


rock it like us

hallå blogggen *fnissl*
idag ska matilda och nathalie leka förmodligen.
japp vi ska fortsätta skriva musik tror jag?
vi är ju klara med två låtar redan så jag tänkte skriva lite text från dom här :

People talking:
people talking,people tell me about you.

yeah I know, but I know what's right and wrong and false or true
they run in circles, they run in circles and didn't find you
no I know, cause I wanna go my on way now!
people talking like they know who you are and where to go, yeah who you are!
people talking like they know who you are and where to gooo, where to go and who you are!
ba ba ba baba....


we don't wanna wait here, cause you drive us crazy.
just open your eyes and see, that you can not control us, no you can't.....



Rock it like we do:

you better shut up, listen, cause we need to say it

don't hang around with such sad faces

you just keep on talking, that we can not make it

stop complaining and give us happy faces

 

cause we know

if we hold on

we can do it (x 2)

 

you rock it like us! cause we know how to do

you rock it like us! stop look lika a fool

you rock it like us! cause we know how to do it

you rock it like us! rock it like we do




aja känns skönt att ha basist och trummis nu iallafall:D
vi får se till att fixa nån form av replokal osv snart! :) pepp!
woh woh






 

 

 


Party igår!

Nu är vi skapligt SLITNA kan jag lova! Kvällen i går, osch va lång den blev! Men den blev dock väldigt nice och de gillar vi ;) hehe.. Vi har även hört nu att bassa och jim stället upp som basist och trummis. Kanske också att jeppe skulle vara med! Så nu känns de bra. Visst börjar de gå framåt för oss? vi menar, redan två låtar, vårat coola band är fixar osv? WE F*CKING LIKE IT;D




Klara med andra låten!

Nu har vi setat och spelat idag med! De blev några timmar. Vet ni vad de bästa av allt är? VI ÄR KLARA med andra låten! fattarni? ANDRA låten.. första låten: natilda-people talking andra låten: natilda-rock it like we do! VI vet att vi kommer bli kända och bäst. Plus att detta kommer bli musikbloggen 2010!! vi ger oss inte, vi är natilda och vi är BÄÄÄST, så lev med de;)


Music just nu!

Sitter hos pappa och de är denna låt som spelas just nu! Tror att jag tjatat ut den riktigt rejält. Men de bryr jag mig inte om, den är bra! Men vi är självklart mkt bättre. De kommer ni också tycka när ni får höra oss natilda!!!


Vi är pumor!

Idag blev de träna på huset med låtarna! Vi fick massa förslag och hjälp av flod! Tack så mkt för de! De uppskattar vi verkligen! Vi är nästan klara med ANDRA låten, kan ni fatta? ANDRA låten! vi är ju äckligt grymma. Kan tycka att andra låten är lite bättre än den första dock. Men så är de i bland, de är nog bara för att den andra låten har lite mera fart osv. Erkänn att ni blir nyfikna? Vi i natilda längtar så de kryper i kroppen. Vi vill bara dela med oss av våra låtar och texter NU på en gång, oooh suck!!! snart så, snart så!


Ändra bloggen+fix med foto

Nu håller jag och babe på och gör oss i ordning. Vi ska nämligen fixa nya bilder till headern och grejjer. Gissa om de kommer bli snyggt? Men vi måste ha en fotograf!!! Hör av er idag om ni är intresserade(någon alltså) (!!)







heeej

Nu är snart vi natilda samlade hemme hos mig Nathalie. Matilda är snart här och då tänkte vi börja spela på andra låten vi REDAN börjat med! Vi tänkt kanske att vi skulle slänga in ett videoklipp när vi sjunger och spelar låten  people talking? vad tror ni? Alltså vi vill ju gärna göra de, men tänk om någon söt läsare där ute snor låten? aah visst surru. Vi tänker smart. Skitsamma, de jag ville komma fram till va att vi har börjat med den andra låten. Den kommer vara mera snabb och ha lite mera fart i sig! Den kommer att heta **** it ****we**..Haha självklart avslöjar jag inte sånt ännu, men snart så! Nu har jag bråttom.
Både frukost måste göras och matilda är snart här!
'

Music baby music

Denna låt har spelats i mina öron under alla mina tunnelbansåk. haha! Sthlm är verkligen en stad jag ska flytta till. Tänker dra med min matilda också. Sthlm är ju känd för mkt inom musiken, så varföör inte satsa stort nu när vi redan är på gång?


ILOVE THIS SONG!!!

haloooojj

jag saknar nathalie! hihi. hoppas hon har det bra i sthlm:D:D:D
fan va våran låt är bra. vi kommer fan bli kända. kanske.
jo klart.
tjarå sov gott/matilda
klapp på kinden /natilda

sthlm

Framma i sthlm nu! Tänkte snart spela upp min och matildas låt people talking, men har den inte inspelad ännu. Så jag tar gittaren och spela upp matildas vers och sånt också. Trots att jag bara ska vara bort en eller två dagar så har jag med min andra älklingen, gitarren. Vill man vara på topp så ska man även vara de på annat håll också!

Sthlm för Nathalie

Nu drar jag nathalie till sthlm och ska göra en grymt rolig sak. Undra vad de kan handla om ? sången kanske? thihi! Ni får gissa er fram, men matilda kommer hålla er uppdaterade är jag nästan 100 på! Jag kommer självklart att blogga från sis, men men..Jag måste skynda mig nu!

02.30

Suck vad klockan är mkt. Idag blev de att jag och matilda spelade lite på våran låt. as usual! Men nu är klockan mkt och tänkte bara tacka för att vi redan fått ganska många läsare på så kort tid! Jag menar, vi gjorde ju bloggen idag. Va va de vi sa vi kommer bli musikbloggen 2010?? hahah!

natilda-people talking



Musik



Här har ni några av våra favoritlåtar..

 


Vi håller på och fixar

Ursäkta hur våran design är just nu! Men ni får tåla de ett tag. Vi ska fixa allt inom kort;) / Natandmat

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0