Drar till rep

Vi ska äta lite sen ska vi dra oss till repan och spela som gaaalningar!!
 Vi har nämligen kommit på ännu mera på låten
.
WE ARE THE WINNER ,WE ARE ALL THE BEST, ATT NATILDA KOMMER ROCK,A DET ÄR INGEN PROTEST! ;)


rock'n rock'n rock'n rock'n like we doo

Idag gick det bättre än förväntat! Vi har utvecklat våran låt, rocking like we do!! Den har verkligen blivit bättre och nu är det absolut mera power!! Så riktigt jävla taggad inför alla våra planer. Vi kommer dock inte avslöja något idag. Men håll utkik, kanske berättar i morgon, över morgon eller nästa vecka? Ni får helt enkelt ha utkik här på bloggen. Ni kommer bli chockade över vad vi ska göra!! Let's do this, natilda rock!


Reep

Idag ska vi dra till replokalen och repa lite. Under våran evs lektion så kom jag på en text som vi började sitta och nynna på. Vi har ju skrivit en hel del lugna låtar, vilket vi också kommer fortsätta med. Men vi ska nu försöka göra allt lite mera "rock". Vi har en speciell musikstil, vet inte riktigt om jag ens kan säga vad för genre vi har, haha oops. inte bra. Vi är ju trots allt ´singer/songwriters, vi ska ju kunna sånt;) ..
Äsch, vi är unika, vi gör de vi tycker är bäst och hittills så har vi bara fått bra kommentarer och även några som kommit från och sagt att våran musik och berört och hjälp vissa. Har nog aldrig varit så stolt och glad som då!! :)

Morgon inlägg

Nu är det en ny skolvecka, vilket betyder mera MUSIK! We love it.. haha.. Blir att öva och repa inför 25 september. Vi behöver som sagt en trummis och en bas! Är någon intresserad eller vet någon som vill börja repa med oss eller som bara vill ställa upp inför den 25. Hör av er via mejl. [email protected]..

Vi kommer även snart få en ny blogg outfit. Säger bara tack Kärve. Kärve en en brud som är väldigt duktig med header och allt inom bloggdesign så att säga. Kolla in hennes blogg och se om ni kanske vill ha hjälp av henne? klicka in och kolla henne lite iallafall.. http://www.Karvegard.blogg.se 

We natilda love you all

Lite nytt!

Vi har bestämt oss för att köra några covers när vi ska spela den 25 september. Vi tänkte köra Paramore-crushcrushcrush och kanske paramore- misery business. Det är ju två låtar med fart i och vi tror de kommer gå hem riktigt rejält! Ska fixa så vi har trummis och bas med bara. Sen kommer vi att rocka som bara den när vi väl står på scenen! Är redo för att visa vad vi går för:D

paramore-crush crush crush


Köpings mässan..resultat?

Då har vi spelat våra egna låtar för FÖRSTA gången på en "riktig" scen. Gick faktiskt helt okej. Vi var lite osäker, vilket man faktiskt får vara första gången man spelar upp i band.. Efter vi spelat våra låtar så sjung nathalie en cover låt, kiss-forever. Under båda uppträdanden så hade vi ingen medhörning, inte så som vi hörde iallafall. Men detta var blev en erfarenhet och nu vet vi ju vad vi ska göra till nästa gång;)... De där med att vi skulle visa något resultat här på bloggen, hmm! Det gick käpprätt åt h*lvete, haha! Vi glömde be någon ta bilder och så. Men till nästa gång då ska ni få se allt!

Dixie chicks..

Sitter och övar på lite låtar och just nu är det denna gitarrlåt som står högs på listan!


Köpings mässan. Nathalie skriver

I morgon är de dags för oss att spela på Köpings mässan. Vi kommer att köra två av våra egna låtar. Natilda- The summer is here och även natilda- My friend moved to heaven. Den sista låten är tillägnad till min barndoms vän Andreas sandström för gick bort innan sommaren blommade ut. Kan bli känslosamt, men det ska gå bra!

Nu kommer de in lite personligt igen. Funderar lite nu över vad som sker i mitt liv..Först kommer de sen går de, sen kommer de nytt och så går de, sen kommer de gamla tillbaka. Blir lite snurrig av allt. Känner bara att de som sker de ska ske. Alla har en planerad väg att gå, vi vet bara inte om de ännu!
 


Nathalie skiver

Ibland är saker absolut inte som man planerat. Ska egentligen inte skriva allt för mycket om just mig privat, eftersom de här är våran gemensamma blogg som vi ska ha för att visa upp natilda och våran musik. Men kom och tänka på de bara. Att man kan tro saker och hoppas sen i sista sekund kastas verkligen allt rakt in i skogen. De är chockerand,smärtande men samtidigt fruktansvärt skrattretande.. ajja.. tänkte bara säga till alla att i morgon är de köpings mässan och vi kommer då spela låten Till Andreas Sandström! Hoppas ni kommer och ser den!

Vi ska försöka fixa headern i dag och blir det inte något proffs som gör de så får jag ta tag i skiten!;)

Tisdag em

Sitter hemma och inväntar matilda som är på väg hit. Tänkte lägga lite tid på att spela gitarr och repa inför lite allt möjligt..:)
Sitter även och filosoferar lite. Vad är meningen med att behöva känna sig osäker? Inte veta vart man står och inte veta om man ska försöka kämpa eller lägga vissa nya händelser på hyllan? Det kanske är en del av livet, att man ska vara osäker när man under en kort kort tid trodde något var grymt.../ Nathalie


Första spelningen

Vi kommer inom en månad ha våran första lilla spelning. Den komma äga rum på smedjan i Köping den 25 September. Ska bli riktigt roligt, men vi är även lite nervösa vilket är normalt, haha! Vi kommer också att spela nu på Köpings mässan som är på Fredag kl 15.00.

Hoppas att ni kommer och kollar på smedjan, mera folk som kolla desto roligare kommer alla att ha!
 

Nathalies inlägg

En trevlig kväll igår. Mycket prat och mycket tjohej! Älskar att umgås med mina underbara väninnor:) Just nu sitter jag här i Arboga och umgås med min andra familj! Bröderna, pappa och "plast" mamman therese, om det är nu så man säger? plast mamma?! Låter det inte lite halv skummt det där med plast? sak samma.. Är i allafall här och umgås med hulliganerna och blir förmodligen kvar tills i morgon. Måste ju ta ägna min tid åt dom också..=)

The guy has everything a girl could wish for...

Någon som har talangen att fixa våran header?! Vi har ju nya färscha bilder och behöver en förändring i bloggen! A new start...


WE'RE BACK!!

Nu är vi verkligen tillbaka på ruta ett! Vi har fårr erbjudande om spelning!! weeiihoo! Natilda is the shit!

länken:
http://www.bitch-slap.se/


RSS 2.0